У суді виявилося, що син депутатки Хмельницької облради на момент скоєння ДТП не був п'яний, як раніше повідомляла міліція.

У Хмельницькому 19-річного сина депутатки місцевої облради Дмитра Червонюка, який на смерть збив 26-річного хлопця у серпні 2013 року, засудили до 4 років ув'язнення умовно.

Дмитро Червонюк, винуватець жахливого ДТП на Хмельниччині, просить християнського прощення

Як стало відомо, суддя Світлана Дручкова дійшла висновку, що звинувачений Червонюк порушив 12.3 та 12.4 пункти ПДР та частину 2 статті 286 ККУ, що передбачає позбавлення волі на строк 4 роки.

Проте статтею 75 ККУ до нього застосовано іспитовий термін строком на один рік. Крім того, Червонюка позбавлено права керувати автомобілем строком на 3 роки.

Нагадаємо, 20 серпня 2013 року у Хмельницькому 19-річний Дмитро Червонюк на Toyota RAV-4 збив на смерть людину на пішохідному переході. Загиблому було 26 років. Н

ачальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук повідомив, що водій позашляховика Дмитро Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Підозрюваний у смертельній аварії син власника Рівне нського льонокомбінату був п’яним за кермом

Дмитро Червонюк є сином депутата Хмельницької обласної ради Галини Червонюк і власника Рівне нського льонокомбінату Олега Червонюка.

Джерело: ТСН