Власник пояснив, що нічого про це не знав. Даний легковик працівники ДАІ зупинили на вулиці Київській. За його кермом був 20-річний рівнянин. Під час перевірки документів на автомобіль, правоохоронці засумнівалися у їх достовірності.

Власник пояснив, що даний автомобіль він придбав в місті Дубно минулого року. Про те, що свідоцтво про реєстрацію підроблене, він навіть не здогадувався. Громадянин, який йому його продавав, обіцяв пізніше виписати генеральне доручення, але після того, як отримав гроші за автомобіль, зник без жодного сліду та не виходить на зв’язок. Чи справді це так, встановлять правоохоронці. У свою чергу вартові доріг радять тим хто збирається придбати автомобіль, здійснювати реєстраційні операції транспортного засобу в підрозділах ДАІ. Чимало рівнян до цих порад дослухаються.

Варто зазначити, що вартість дослідження транспортного засобу експертом НДЕКЦ включена до загальної вартості адміністративних послуг, що надаються підрозділами ДАІ. Тобто власники автомобілів платять за експертний огляд транспортного засобу, при цьому відмовляючись від нього.