До Дня святого Валентина готові. Вихованці палацу дітей та молоді відвідали майстер-клас від професійних кулінарів. Усе задля благородної мети. Власноруч навчилися випікати імбирне печиво, яке вже завтра усі відвідувачі святкового концерту зможуть придбати і поласувати.

Два десятки вихованців палацу сьогодні вперше відвідали кулінарну майстерню рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі. Професійні майстри відкрили власні секрети приготування імбирного печива.

Десятикласниця Вікторія Грекул каже, полюбляє поратися на кухні, щось випекти, приготувати, однак печиво сьогодні робила вперше.

Організатори смачної зустрічі кажуть - хотіли зробити сюрприз до свята, тому впевнені, гості концерту придбають їхні витвори. Та й коштуватимуть пряники у вигляді серця чи кільця не дорого - 5-7 гривень. Усі виручені кошти передадуть благодійному фонду палацу.

Гостей навчили, як правильно випікати та прикрашати печиво. А вже завтра його можна буде придбати та поласувати ще до початку концерту "ПДМ з любов'ю".