На межі реального та вигаданого. Відомий український письменник Андрій Курков презентував у Рівному свій новий хіппі-роман "Львівська гастроль Джиммі Хендрікса". Реальними героями твору стали письменник Юрко Винничук, засновник руху хіппі у Львові Алік Олисевич та... рівнянка Оксана Прохорець!

"Рівне - щасливе місто!", - стверджує відомий український письменник Андрій Курков, вражений кількістю книгарень у нашому місті, та й рівненськими читачами загалом. Саме для них 12 лютого Курков і презентував свою останню книгу - "Львівська гастроль Джиммі Хендрікса". Своїй появі хіппі-роман завдячує меру Львова Андрію Садовому, який два роки тому за чашечкою кави запропонував Куркову написати книгу про старе місто Лева. Автор ділиться, як з'явився сюжет для книги.

Серед реальних героїв роману: письменник Юрко Винничук, засновник руху хіппі у Львові Алік Олисевич та навіть рівнянка Оксана Прохорець.

Письменник Андрій Курков презентував у Рівному "Львівську гастроль Джимі Хендрікса" [ФОТО+ВІДЕО]

У "Львівській гастролі" знайшлося місце і містичним вигадкам, й історії кохання, й яскравому гумору. До слова, всі книги Андрія Куркова славляться іронічністю. Самого ж письменника не раз називали українським націоналістом, що пише російською. Він називає себе інакше.

Хто ж Андрій Курков насправді можна з'ясувати лише прочитавши його книги. Поціновувачі творчості автора радять в першу чергу взятися за прочитання "Лагідного янгола смерті".