Від свавілля керівництва потужного підприємства "Рівнеоблводоканал" страждають звичайні робочі. Від серпня місяця минулого року працівники підприємства не отримують заробітної плати. Терпець урвався і люди написали колективну скаргу до прокуратури. Чому комунальне підприємство не виконує свої зобов'язання перед підлеглими ?

Рівнянин Олександр Зіньков майже 10 років працює на підприємстві Рівне облводоканал. Вже кілька місяців хлопець без зарплатні. Лише йому одному підприємство заборгувало близько восьми тисяч гривень. У січні Олександр разом з іншими колегами, усього 25 чоловік, написали колективну скаргу до прокуратури.

Прокуратура за фактом звернення громадян відкрила кримінальне провадження. Вже і перевірку провела.

В цілому, запевняють чиновники, підприємство успішне та стабільне. Та заборгованість усе ж є. Усе через збиткові тарифи на воду.

Володимир Новак запевнив - усе виплатять, адже на попередній сесії у бюджеті передбачили мільйон гривень на погашення заборгованості по заробітній платі. Та найгірше, бідкається, працівник Олександр Зіньков, тепер він та ще 20 його колег потрапили під скорочення. А це, переконані депутати міської ради, вже варто розцінювати як тиск на працівників. З проблемою на підприємстві знайомий і міський голова Рівного. Каже, керівництво підприємства тут ні до чого.

Поки справа робітників гуляє у вищих інстанціях, люди змушені жити за рахунок родичів.