Тимчасовий порядок одержання готівки в банкоматах ПриватБанку дозволить забезпечити доступ до своїх коштів максимальному числу клієнтів банку

Для забезпечення доступу до послуги одержання готівки у банкоматній мережі максимальному числу клієнтів ПриватБанк з 21 лютого вводить тимчасовий порядок, згідно з яким обсяг зняття готівки в банкоматах встановлюється на рівні 3000 гривень на добу.

Як повідомила прес-служба банку, тимчасові обмеження суми отримання готівки через банкомати дозволять забезпечити безперебійне поповнення банкоматної мережі готівкою з урахуванням необхідних технічних вимог і норм безпеки.

“Ми стежимо в режимі онлайн за наповненням кожного банкомата, інкасатори у всіх регіонах сьогодні працюють в режимі максимального навантаження, - йдеться в повідомленні прес-служби. - У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи в режимі пікових навантажень”.

Безготівкові розрахунки клієнтів за допомогою пластикових карток у торговій мережі та Інтернет-банку Приват24 здійснюються без будь-яких обмежень.

Про це повідомив керівник прес-офісу ПриватБанку в Рівному Хмельник Андрій.