День захисника Вітчизни

Іменини святкують: Анна (Ганна), Антон, Валентина, Василь, Гаврило, Галина, Герман, Яким, Лука, Павла, Порфирій, Прохор, Семен, Харлампій


 

Символ дня — Ведмідь, і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

Для стрижки це поганий день — можуть з'явитися хвороби.

Секс цього дня дуже сприятливий.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у вас можуть виникнути матеріальні труднощі, пов'язані з тим, що ви не зможете одержати гроші, на які розраховуєте. Не варто сьогодні займатися з'ясуванням стосунків на роботі або вдома. Ваша запальність і різкі слова можуть обернутися серйозним тривалим конфліктом і образами. Вечір краще провести на самоті та зайнятися самоаналізом.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – можливо, зустрічі та переговори, заплановані вами на сьогодні, зірвуться через непередбачені обставини. Вам краще зняти стрес і агресію за допомогою фізичних навантажень: підіть у спортзал, переставте меблі вдома, проведіть прибирання. Увечері ваші плани може порушити дзвінок від родичів, яким знадобиться участь у вирішенні дрібних проблем.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – удачу принесе оновлення старих ділових контактів, завдяки яким ви зможете отримати легкий прибуток. В особистих стосунках намагайтеся не вступати в суперечку та не проявляти наполегливості, пустіть ситуацію у вільне плавання, дозвольте партнерові виговоритися і прислухайтеся до прохань, щоб зберегти мир.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день може принести успіх авантюристам. Сьогодні будь-яка випадковість може дати прекрасну можливість легкого одноразового доходу, тому не бійтеся ризикувати. Увечері сприятливо відвідати батьків або немолодих родичів, сьогодні ваша увага й турбота виявляться дуже потрібними.




Л е в (23.07 - 23.08) – розрядити напружену обстановку на роботі допоможе ваше почуття гумору, лестощі та похвала на адресу опонентів. Ваша інтуїція й вміння відчувати людей сьогодні принесуть користь в особистому житті: нові знайомства й увага протилежної статі можуть виявитися доленосними та значущими.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день буде для вас виснажливим і складним: доведеться весь час робити вибір і брати на себе відповідальність за розвиток ситуації, це стосується не лише роботи, а й особистих стосунків. Сьогодні треба визначитися, чого ви все-таки хочете: тихого сімейного затишку або вільних легких почуттєвих задоволень.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – звертайте увагу на дрібниці та деталі, сьогодні Доля дасть вам підказки. Якщо вранці ви зустрінете людину з порожнім відром або жебрака, краще буде відмовитися від задуманих планів, інакше це принесе вам матеріальні збитки та втрату репутації. Увечері краще сходити в кінотеатр із коханою людиною.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – настав час для отримання прибутку та фінансового результату від ваших ідей. Сьогодні ви зустрінете людину, яка підтримає ваші давно забуті ідеї і дасть вам можливість стабільного доходу. Увечері несподівана зустріч може стати початком нового легкого любовного роману.


 



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня вас чекають непередбачені розтрати. Намагайтеся не йти на поводу своїх емоцій і менше дратуватися та злитися, інакше ви можете зіпсувати свою репутацію. Емоційний спад може вплинути на стосунки з протилежною статтю, тому краще провести вечір на самоті.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день стане початком сходження на олімп слави: лестощі та похвала на вашу адресу може викликати заздрість недоброзичливців, тому будьте уважні до свого оточення та не розслаблюйтеся. Вечір буде вдалим для ведення позапланових ділових переговорів, близьке душевне спілкування може послужити на користь довгостроковим і вигідним фінансовим альянсам.


 


В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вам доведеться активно та наполегливо відстоювати свою думку і боротися за справедливість. Не бійтеся говорити жорстоку правду, інакше ви можете зазнати поразки та залишитися ні з чим. Ваша рішучість і безкомпромісність можуть зміцнити стосунки та змусити партнера задуматися над своєю неправильною поведінкою.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні будь-яка справа буде вирішена, якщо ви проявите креативність у підході до вирішення проблем. Вчиніть інакше, не так, як від вас очікують, і ви досягнете грандіозного успіху та заохочення з боку важливих для вас людей. Увечері краще вирушити в громадське місце, адже саме сьогодні вас чекає доленосне знайомство.





 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”




 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”



 



 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”