В Україні завершилася Восьма благодійна акція "Серце до серця". Упродовж року її волонтери у Рівному збирали кошти для допомоги дітям, які мають проблеми зі слухом. І хоч на зібрані гроші купити спеціальну апаратуру для лікарні не вдалося, волонтери придбали 9 слухових апаратів для дітей, які їх нагально потребують.

Трирічний Ярослав не чує від народження. Він народився шестимісячним і довгий час батьки навіть не здогадувалися про слухові проблеми сина. Сьогодні Ярик від волонтерів акції "Серце до серця" отримав одразу два слухові апарати, які тепер відкриють хлопцю світ звуків. Мама каже, йому це дуже потрібно.

Разом із Ярославом ще п'ятеро дітлахів отримали слухові апарати від волонтерів проекту "Серце до серця". Сама акція про ходить вже ввосьме. У Рівному минулоріч назбирали трохи більше 26 тисяч гривень. Цих коштів на жаль не вистачило на придбання спеціальної апаратури для лікарні, проте на них закупили 9 слухових апаратів, які і роздали дітям. Цього року рівненські волонтери вирішили не пасти задніх і назбирати у рамках акції один мільйон гривень.

Ці кошти під час проведення дев'ятої благодійної акції "Серце до серця" збиратимуть для потреб дітей, що мають проблеми із зором. Представники фонду планують облаштувати у Києві спеціальний кабінет де неінвазивними методами лікуватимуть косоокість. Також за порадою місцевих лікарів закуплять спеціальне обладнання для рівненських лікарень. Тому організатори звертаються до усіх мешканців області приєднатися до акції та стати благодійником чи волонтером.