Тут, у результаті зіткнення трьох автомобілів загинули четверо людей, стільки ж з травмами різного ступеня важкості потрапили до лікарні. Аварія сталася в селі Ужинець. Майор служби безпеки України, 31-річний Сергій Луцюк з Кузнецовська, керуючи автомобілем "ВАЗ-2110”, не дотримався дистанції і врізався в автомобіль "Рено-19”, який рухався попереду у тому ж напрямку.

Після цього авто правоохоронця виїхало на зустрічну смугу, де відбулося лобове зіткнення з "ВАЗом” 5-ї моделі, яким керував 50-річний Володимир з Острозького району. Обидва водії загинули на місці пригоди.

Така ж доля спіткала і 32-річного В’ячеслава, який був пасажиром "десятки”. А 56-річна Галина, яка знаходилась у "п’ятірці”, померла дорогою до лікарні. Ще двоє людей опинились в реанімації. Це водій "Рено”, 28-річний Олександр зі Львівщини, в якого відкрита черепно-мозкова травма, численні рани голови та забій головного мозку, і пасажирка "ВАЗа-2105”, 47-річна Надія зі Здолбунова. У неї закрита травма грудної клітки зліва та забій лівої нирки. Ще двоє пасажирів "п’ятірки”, які сиділи позаду, отримали незначні забої, тож їх після допомоги медиків відпустили додому.

Що саме стало причиною цієї аварії, зараз з’ясовують правоохоронці.