Олександра Закусила, який працює в роті патрульно-постової служби, від смерті врятував бронежилет. Це сталося ввечері під час несення служби: правоохоронець разом зі своїм напарником отримали повідомлення про сварку в одній з квартир на вулиці Соборній: нетверезий чоловік погрожував ножем своїй доньці.

Дебоширом виявився 60-річний рівнянин Андрій, який уже не вперше потрапляє до міліції. Якось чоловік також напав на правоохоронця: жбурнув у міліціонера сокирою, але не влучив.

Таким хоробрим Андрія зазвичай робить горілка, - розповідає його дружина. Останній дебош чоловік також вчинив у стані алкогольного сп’яніння.

Сховатись від розлюченого чоловіка Олена вирішила у селі. Вдома лишилась лише донька. Коли Андрій повернувся, кинувся з ножем до неї, але нічого вдіяти не встиг. Його затримали міліціонери.

Наступного дня чоловік вибачився перед Олександром Закусилом, якого ледь не позбавив життя. Та це навряд чи врятує його від кримінальної відповідальності. Зараз слідчі Рівне нської міської прокуратури вирішують питання про порушення кримінальної справи.