За Володимира Хомка заступилися спочатку священники, потім керівники ОСББ і воїни-інтернаціоналісти. Хто і чому хотів залишити Рівне без міської влади та що з цього вийшло ?

Чергове пленарне засідання Рівне ради розпочинається зі скандалу. Спочатку всі входи у сесійну залу окуповують громадські активісти. Потім їм цього виявляється замало і вони блокують трибуну. Перед початком розгляду питань порядку денного громадські активісти вимагають від депутатів висловити недовіру міському голові Рівного. Після виступу Андрія Токарського на пленарному засіданні розпочинається справжня інформаційна контратака. Усі чомусь кидаються захищати Володимира Хомка. Спочатку слово беруть священники.

Заступаються за міського голову керівники ОСББ, депутати Рівне ради та воїни-інтернаціоналісти.

Поки одні захищають міського голову, інші Володимира Хомка звинувачують у тому, що він спеціально зібрав своїх прихильників, аби продемонструвати, що громада Рівного його підтримує. Ще закидають міському голові співпрацю з колишньою владою.

Жодного виступу міський голова Рівного не зупиняє. Хоча на одній з попередніх сесій обіцяв що усі виступи, які не стосуються питань порядку денного, проходитимуть наприкінці засідання. Вже після завершення всіх виступів він переконує, що громада міста його підтримує.

Недовіру міському голові висловлювати депутати поки не будуть. Громадські активісти обіцяють ще раз запитати у громади про її ставлення до роботи Володимира Хомка вже у неділю, на народному віче.