Рівненські фермери сьогодні зробили свій вклад у підтримку військовослужбовців, частини яких дислокуються в Криму. Перейнявшись голодною блокадою українських солдат та офіцерів рівненські землероби вирішили нагодувати вірних синів України плодами трудів своїх.

Починаючи з восьмої ранку, до майданчику поблизу Рівне нської облдержадміністрації починають під'їжджати буси та автівки рівненських фермерів. Там вже стоїть велика фура із написом дару для кримських вояків. До неї фермери завантажуватимуть власну продукцію.

Олександр Поліщук, який привіз сьогодні для солдат Криму свою продукцію, служив у війську 20 років тому. Втім, досі добре пам'ятає, як тоді доводилося голодувати.

Військовослужбовці такому продуктовому подарунку для кримських колег раді. Кажуть, їм боляче дивитися, як ті голодують. Усю зібрану продукцію голова асоціації фермерів разом з Гощанським колегою повезуть до Криму. Водій вантажівки каже, дороги не боїться.

Та окрім матеріальної допомоги кримським військовикам рівненські фермери обіцяють і фізичну. Кажуть, за потреби стануть на захист рідної держави від іноземних окупантів.