Позитив, веселий настрій та щирий дитячий сміх врятують Україну. У цьому переконані організатори Всеукраїнської акції "Майбутнє проти війни". Її в Рівному провели у святковий весняний жіночий день, і запросили усіх охочих рівнянок з дітворою долучитися до флеш-мобу.

)

Україна Єдина. Під таким девізом зібралися рівняни у міському парку культури, аби висловити свої настрої щодо подій в Україні. Організатори розповідають, акція "Майбутнє проти війни" одночасно проходить у всіх містах України, у такий спосіб люди доводять - вони проти війни, і переконані - країна неподільна.

Рівняни активно долучилися до акції. Діти на вже намальованій карті України зобразили власні сонячні малюнки, які свідчать - мир понад усе.

Патріотичні малюнки на дитячих обличчях, вишиванки, віночки, кульки та солодощі - все в знак миру в Україні. Дорослі переконані, діти - наше майбутнє, тому потрібно зберегти усе найкраще задля них.

Наприкінці свята усі відвідувачі об'єдналися за руки навколо намальованої сонячної Україну, і запевнили - Україна єдина!