Один співробітник підрізав іншого. А все через несправний банкомат.

)

Кривавий ранок стався у фінустанові на вулиці Чорновола. Двоє банкірів працюють тут вже кілька років. Між чоловіками виник конфлікт під час ремонту банкомату. Дійшло до бійки. Тоді один учасник сутички, вдарив кілька разів ножем в шию іншого. Свідки події викликали швидку. Обох людей забрали у лікарню.

В Олександра Ковальчука три проникаючі поранення ножем в шию. Його підрізав колега. Лікарі кажуть, чоловік народився в сорочці, адже всього за кілька міліметрів заходиться сонна артерія.

Біля палати Олександра його родина, дружина і тесть. Люди спантеличені, мовляв двоє дітей потерпілого могли лишитися без батька. У банку він працює головним економістом.

В іншого учасника інциденту після сутички з товаришем - забої голови. Після надання медичної допомоги його відпустили додому. Втім пояснити журналістам чому він зясовував стосунки за допомогою ножа, чоловік відмовився.

На місці події біля того самого банку й досі сліди крові. Правоохоронці ще з’ясовують всі причини даної події. Кажуть, ніхто з потерпілих до них заяви ще не писав. Тому поки кримінальне провадження не відкрите.