Іменини святкують:  Прокіп, Тит

 

Символ - Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна - залучаються нещастя, травми, підвищується ймовірність загрози життю.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня стеж уважно за отриманою інформацією. Тобі вдасться викрити таємницю конкурентів і використати знання на благо. У другій половині дня твої колеги можуть критично поставитися до нових ідей. Не варто перейматися, просто витримай паузу і заспокойся.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці не варто вирушати в далекі поїздки і сідати за кермо. Твій стан може зашкодити ефективній роботі. У другій половині дня варто зосередитися на побудові нових планів. Настав час змін, вчися далекоглядності і прагматичності. Увечері тобі варто навести порядок у кімнаті і позбутися зламаних і старих речей.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – перша половина дня підходить для вирішення важливих фінансових питань. Постарайся враховувати досвід минулих помилок, щоб не потрапити в скрутну ситуацію. У другій половині дня керівник заохотить твою роботу щедрою винагородою. Тобі не варто конфліктувати з новими партнерами, стримуй емоції.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – день буде насичений великою кількістю важливих справ. Не варто братися за все і відразу, розподіли свої сили. У другій половині дня використовуй всі засоби на переговорах, щоб досягти бажаного результату. Керівник може не стримати даної тобі обіцянки. Увечері потрібно зайнятися духовним самовдосконаленням.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Не варто приймати необдуманих рішень, утримайся від різких кроків. У другій половині дня ти зможеш подолати труднощі завдяки допомозі керівника. Тобі не варто акцентувати увагу на своїх помилках і недоліках. Увечері варто поговорити з близькою людиною.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день буде вдалим для вирішення питань, пов'язаних із бюрократичними інстанціями. Тобі потрібно звернути увагу на старі ділові контакти. У другій половині дня постарайся переконати керівника в необхідності розвитку нового напрямку. Саме від твоєї наполегливості залежить успіх подальшої роботи.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня не варто звертати увагу на дрібні побутові подразники. Тобі потрібно навести порядок у справах і завершити розпочаті проекти. У другій половині дня нові партнери можуть спровокувати розбіжності з керівництвом. Не варто активно наполягати на своїй правоті, вияви толерантність.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день вдалий для нововведень і освоєння корисної інформації. На тебе чекає приємний сюрприз від керівництва. Слід використовувати свою чарівність для отримання додаткових привілеїв. Варто об'єднати свої сили з колегами, щоб поліпшити результати. Увечері можна сходити в романтичне місце з коханою людиною.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можуть виникнути сварки в сім'ї, які тебе виведуть з рівноваги. Не варто переносити домашні проблеми на роботу. У другій половині дня постарайся не втручатися в чужі справи. Твої поради можуть сприйняти вороже. Увечері слід обговорити спільні проблеми з близькою людиною.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи і зайнятися творчістю. Нові ідеї принесуть добрі результати і будуть схвалені керівництвом. У другій половині дня потрібно відмовитися від спілкування з негативними людьми. Використовуй вдалий час, щоб обговорити свої розробки з керівництвом.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде ефективним для публічних виступів і відвідування конференцій. Спілкування з новими людьми принесе творчий підйом і хороші ділові контакти. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Твої колеги підтримають твої починання і допоможуть реалізувати ідеї.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі доведеться докласти всіх зусиль, щоб впоратися з поставленими цілями. День підходить для працевлаштування та відкриття фірм і підприємств. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Увечері не варто навантажувати себе господарськими клопотами.

 

Дозвілля

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D

„300 спартанців: Відродження імперії” 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D

„Містер Пібоді та Герман” 2D

„Лего. Фільм” 2D

„Помпеї”

 

„З 8 березня, чоловiки!”

„Люблю. Назавжди”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Легкий на спомин”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”

Драмтеатр – «Тіні забутих предків»