Є потерпілі. А все через траву, яка горіла.

Автопригода сталася між селами Мирне та Тихе у Костопільському районі. 39-річний рівнянин, керуючи «MERCEDES-BENZ» через сильну задимленість та недостатню видимість на дорозі - пригальмував своє авто. У цей момент у нього в’їхав автомобіль ВАЗ. За його кермом був 56-річний костопільчанин.

Після цього автомобіль ВАЗ з’їхав на узбіччя та загорівся від палаючої трави. Водія та його дружину люди, що проїжджали повз, встигли витягнути з салону. Загасити вогнегасниками палаюче авто вони вже не зуміли. ВАЗ згорів вщент. Та на цьому все не закінчилось.

У результаті зіткнення п’яти автомобілів ніхто з водіїв не постраждав. Травми отримала лише пасажирка ВАЗу. 62-річна костопільчанка має ЗЧМТ, струс головного мозку, перелом кісток носа та забій грудної клітки. Після надання медичної допомоги у Костопільській ЦРЛ жінка була відпущена додому. Кого карати у даній ДТП та хто компенсує збитки власнику спаленого авто – міліціонери ще не знають. Втім як вони так і рятувальники вкотре просять громадян не палити суху траву. Як стало помітно, це призводить не лише до пожеж, а й до ДТП. У даному випадку лише дивом вдалося уникнути жертв.