Непрофінансовані роботи, ремонт доріг та зловживання бюджетними коштами у сфері будівництва. Про це та інше говорив сьогодні з журналістами голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок на прес-конференції, яку обіцяє зробити традиційною і щотижневою.

На Рівне нщині чимало об'єктів, роботи на яких виконані, але не профінансовані. Підприємства, які виконували такі роботи, нині мають чимало проблем зі сплатою податків та виплатою заробітної плати працівникам. Згідно з постановою уряду кошти їм повернуть лише після спеціальних перевірок.

На порядку денному голови і стан автомобільних доріг в області. Ремонтувати їх мають за кошти, отримані від розмитнення нафтопродуктів та при першій реєстрації автомобілів.

Окрім того вивчали цього тижня і питання розслідування фактів зловживань з використання бюджетних коштів, зокрема у будівництві. Принаймні поки вирішили як саме ці розслідування проводитимуть. А тим часом звернули увагу на багатостраждальний дговгобуд "Золота підкова".

Окрім того, за словами Сергія Рибачка, в області продовжують вирішувати кадрові питання. Так, до слова, вже визначились з іменами всіх заступників голови облдержадміністрації. Нині їх кандидатури чекають на погодження у вищих органах влади.