В народі більше відомого як Сашко Білий. Його застрелили правоохоронці під час знешкодження збройного угрупування на Рівненщині.

Подія сталася опівночі у кафе «Три карасі», що у селі Бармаки, неподалік обласного центру. Музичко разом з ще кількома активістами там відпочивали. За свідченнями очевидців, туди приїхали невідомі чоловіки на мікроавтобусах та позашляховиках. Спершу почали вести розмову із відпочивальниками потім незнайомці поклали всіх активістів обличчям на землю, за Музичком побігли у ліс бо він почав втікати.

Як стало відомо пізніше, незнайомцями які приїхали на автівках були правоохоронці. Вони проводили спецоперацію по знешкодженню збройного угрупування на території Рівне нської області. Хотіли затримати Білого. Адже проти нього було відкрито кілька кримінальних проваджень і оголошено його у розшук. За свідченнями правоохоронців, Музичко чинив їм опір і поранив одного із міліціонерів. Тому вони були змушені відкрити вогонь у відповідь. Від двох поранень у серце активіст Майдану загинув. Втім лідери Правого сектору на Рівне нщині вважають, що це було сплановане вбивство. І планують знайти винуватців.