Полегшити та здешевити ведення бізнесу в Україні таке завдання вбачає міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета. З робочою поїздкою він побував на Рівненщині. До речі, наша область стала другою після Донеччини, у яку за місяць роботи з робочим візитом приїхав Шеремета. Він вже зустрівся з керівництвом краю, відвідав "Рівнесільмаш" та "Волинь-цемент". За тим спілкувався зі студентами.

Рівне нщині , як і всій Україні, слід шукати "приховані джерела" для поштовху економіки. Таким був головний меседж міністра економіки Павла Шеремети у Рівному. За його словами, стан державного бюджету, мяко кажучи, поганий. Якщо ж бюджет йтиме до скорочення, кожна область повинна знайти джерело зростання.

Активно цікавилися у міністра на Рівне нщині й долею сміттєпереробного заводу. За словами Павла Шеремети, питання функціонування заводу піднімали на кожній нараді, яку він проводив у Рівному.

Цікавився Павло Шеремета і покращенням інвестиційного клімату на Рівне нщині . Та й ведення бізнесу в Україні плануює не лише полегшити, а й здешевити. А ще наголошує, головне, що має Рівне нщина для подальшого економічного розвитку - це люди.

Найбільше ж потенціалу для розвитку на Рівне нщині мають агромашинобудування і будівництво. Саме вони, за словами міністра, і мають бути пріоритетними.