Переведення годинників в Україні на літній час у 2014 традиційно відбудеться в останню неділю березня, тобто 30 числа.

О 3 годині ночі з суботи, 29 березня, на неділю, 30 березня, українці здійснять перехід на літній час переведенням стрілки годинника на одну годину вперед.

Як стверджують фахівці, адаптація до іншого часового поясу відбувається у кожної людини по-різному, і в середньому становить 2-3 тижні.

Щоб переведення годинників в Україні на літній час 2014 не спричинив проблеми зі здоров'ям, намагайся в цей період дотримуватися нового режиму дня. Лягай спати раніше - адже дуже важливо давати організму можливість виспатися і відпочити.

Якщо у тебе поганий настрій, то навіть коротка прогулянка на свіжому повітрі допоможе впоратися з нудьгою. Також корисно послухати гарну музику, переглянути розважальні програми і позитивні фільми. Тим більше, що переведення годинників в Україні на літній час 2014 відбувається саме напередодні міжнародного Дня сміху!

У період Великого посту, з яким збігся переведення годинників в Україні на літній час 2014, необхідно дотримуватися збалансованої дієти, щоб твій організм отримував всі необхідні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Таким чином, адаптація до нового часу пройде набагато швидше і легше, а ти зможеш вчасно захистити себе від хвороб та депресії.

Джерело: http://lady.tochka.net