Для народної справедливості - цілу годину на тиждень виділили обласні чиновники. У цей час мешканці області можуть отримати відповіді на запитання та поскаржитись владцям на найболючіші проблеми. Сьогодні правду від народу слухали головні з міліції, прокуратури, СБУ та Обласної ради.

Першу "Годину справедливості" провели сьогодні в обласній раді. На неї запросили перших осіб міліції, прокуратури та служби безпеки України. Усе для того, аби мешканці області отримали вільний доступ до силовиків, могли поставити запитанні і, головне, таки отримати на них відповіді.

На перше засідання скаржників записалося обмаль. Рівнянин Василь Котик вчергове просив розібратися зі схемою нарахування плати за тепло. Адже і сам намагається знайти кінці цієї справи вже сім років. Підтримали його і депутати облради.

Чому отримати закордонний паспорт за 170 гривень у Рівному - це проблема, цікавило іще одного скаржника. За його словами, охочі отримати документ вимушені займати чергу серед ночі та ще й переплачувати чималі суми.

Іще одне звернення надійшло телефоном з Клесова і стосувалося воно кримінальної справи. Розібратися з цими питаннями пообіцяли упродовж двох тижнів.