Таким чином чоловік виразив протест проти свого затримання.

У Березнівському районі вартові доріг помітили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter. Його водій зустрічі з даівцями м’яко кажучи не зрадів. Спершу розвернувся і почав їхати у протилежний бік, а потім втікати. Почалася погоня. За кількасот метрів втікач зупинився. Правоохоронці зрозуміли, що водій Мерседесу перебуває за кермом напідпитку.

Водієм виявився 33-річний мешканець міста Березне. Чоловік не стомлювався доказувати, що він тверезий. Більше того всіляко ображав та погрожував даівцям. Ті мусили вдягнути на порушника кайданки.

Нетверезому березнівчанину запропонували проїхати у медичний заклад для обстеження на стан алкогольного сп’яніння. Чоловіку така пропозиція не сподобалася. Він вдарив ногами у лобове скло патрульної машини, внаслідок чого його пошкодив. Міліціонерам все ж вдалося завезти дебошира у лікарню. Там підтвердили - водій нетверезий. Останній вирішив відкупитися. Запропонував працівникам ДАІ – 300гривень.

Вартові доріг відмовились. За результатами медичного освідчення, склали на водія адміністративний протокол за керування ТЗ в стані алкогольного сп’яніння. Наразі порушник чекає рішення суду, який і вирішить чи матиме він право керувати автомобілем найближчим часом.