Найгіршими чоловіками у світі виявилися австралійці. Головною претензією, пред'явленою австралійським чоловікам, є їх цілковита байдужість до побутових проблем.

У ході міжнародного дослідження фахівці з Оксфордського університету визначили, які країни найбільш і найменш придатні для пошуку жінкою зразкового чоловіка. Чоловіки П'ятого континенту зізналися, що ненавидять будь-які турботи, пов'язані з миттям посуду, прибиранням квартири, прання, походами по магазинах та доглядом за дитиною. Більше того, рутинні справи вони повністю поклали на своїх дружин і намагаються всіляко уникати будь-яких домашніх обов'язків, стверджують вчені. На думку дослідників, найбільш привабливих партнерів для шлюбу варто шукати в Норвегії, Швеції, Британії, США та Ірландії, де чоловіки виховані у дусі рівноправності і вважають своїм обов'язком всіляко допомагати своїй половині у всьому.

Варто відзначити, що нещодавно британська компанія Kodak Lens провела опитування, яке показало, що щодня чоловік розглядає 10 жінок протягом 43 хвилин, таким чином витрачаючи на це рік свого життя.

Джерело tsn.ua