Представлення нового начальника міліції Рівненщини - не відбулося. В обласний центр приїхав заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар. Попередньо було відомо, що посадовець має познайомити правоохоронців Рівненщини з новим очільником. Нібито ним мав стати Микола Щирук. Втім останнього до міліцейської зали не впустили. А заступник Міністра мету свого візиту спростував.

Під стінами обласного управління міліції людно. Всі чекають на приїзд столичних чиновників. Адже є інформація, що таємно має відбутися представлення нового начальника Рівне нщини. Мерседесом преміум класу без кортежу приїздить заступник Арсена Авакова - Сергій Чеботар. Каже приїхав у Рівне на робочу нараду.

Посадоведь йде до управління, за ним і Микола Щирук. Саме його нібито мали представити новим начальником області. Втім останній все заперечує. Мовляв, йде послухати заступника міністра. Активісти Щируку не вірять і в будівлю не пускають.

До крісла не рветься, повідомив Микола Щирук, втім якщо посаду йому все ж запропонують, то не відмовиться. Активісти певні, що чоловік не пройшов люстрацію, тому начальником обласної міліції стати не може. У того на закиди є відповідь.

Зайти в управління Миколі Щируку все ж вдалося. Втім , до зали його не впустили. Зачинили двері і для журналістів. Мовляв, закрита нарада із заступником Міністра.

По закінченню наради Сергій Чеботар вийшов до преси. Повідомив, що нового начальника не призначили. Його кандидатуру узгодять з люстраційним комітетом.

Поки на посаду начальника міліції Рівне нщини претендує 10 осіб. Громадськість може запропонувати свої кандидатури на сайті МВС. Після їхнього обговорення у міністерстві відбудеться призначення, орієнтовно у другій декаді місяця.