У неділю, 6 квітня, працівники ВДАІ зупинили велосипедиста, який перевозив тіло людини.

Працівники ДАІ затримали чоловіка, який перевозив тіло своєї співмешканки. 45-річний чоловік вбив свою співмешканку, заховав тіло в мішок, і хотів закопати в лісі.

06 квітня 2014 року під час несення служби інспекторами роти ДПС ДАІ в місті Сарни по вулиці Гагаріна був помічений чоловік, який йшов по узбіччі та котив велосипед. На велосипеді знаходився мішок, також чоловік мав при собі лопату. Його поведінка викликала у досвідчених правоохоронців підозру, адже, побачивши працівників ДАІ, чоловік почав рухатися швидше та різко змінив напрямок руху. Зупинивши даного громадянина, правоохоронці побачили, що згорток який знаходиться на велосипеді був дуже схожий на форму людини.

На запитання інспекторів, що знаходиться в мішку, чоловік не задумуючись відповів, що це тіло його співмешканки, яку він віз до лісу закопувати. Як з’ясували правоохоронці - це була 34-річна місцева жителька. Даного громадянина, 45-річного жителя міста Сарни, було затримано. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Сарненського РВ для з’ясування всіх обставин, повідомляє прес-служба ВДАІ УМВС.

Правоохоронці відразу ж затримали чоловіка та повезли його на медосвідчення. За уточненою інформацією, у приймальному відділенні чоловік помер від серцево-судинної недостатності.

Деталі - згодом.