Рівняни зробили ще один крок у бік Європи. Принаймні у культурній сфері. У місті відкрився новий сучасний кінотеатр. Чиновники переконані, мешканці міста активно підтримають сучасне кіномистецтво, а касові збори побють усі українські рекорди.

Вперше за роки незалежності у Рівному відкрили новий кіноцентр. " Ера" відкрилася у приміщенні відомого ще за радянських часів кінотеатру Аврора. Організатори нового закладу переконують, місто вже давно потребувало сутєвих змін, і нового місця для розваг. Відтак переконані новий кінотеатр стане місцем відпочинку для всієї родини.

Тут передбачили зручності і для людей з особливими потребами. Пандуси і зовні і всередині, а також спеціальні місця у двох залах. Особлива гордість власників нового кінотеатру місця для поцілунків в останньому ряду. Сьогодні на відкриття приїхав український режисер Миколу Мащенка, а його фільм "Богдан Зиновій Хмельницький" - презентували усім гостям. Режисер переконує, це не випадково, адже українське кіно має перспективу.

У кіноцентрі Ера працюють два зали - великий червоний, та малий - блакитний. Туттакож можна організувати конференцію, кіновечірку чи просто презентацію. Відвідувачі кажуть прийшов час відпочивати по - Європейськи , і дивитися світове кіно -за найвищою якістю.