У Рівному вже почали готуватися до Пасхи. У підлітковому клубі Сучасник опанувати мистецтво розписування яєць взялися не лише дітлахи, але й їх батьки.

Майстриня Вікторія Денисюк поетапно розповідає як і що треба робити, щоб писанка вийшла яскравою та акуратною. Діти захоплено розбирають заготовки та малюють на яйцях квіткові візерунки. Вони не поспішають і у власні писанки вкладають не тільки душу, а ще й поезію.

Мама Анастасії сьогодні розписує пасхальні яйця разом зі донькою та маленьким синочком. Жінка каже, отримує від цього неабияке задоволення.

І хоч у підлітковому клубі "Сучасник" займаються тільки діти, сьогодні для дорослих зробили виключення. Вони разом із дітками прийшли на майстер-клас із розпису яєць. Навчаються малювати справжні українські писанки разом і діти і дорослі. Діти не бояться тримати в руках писачок над запаленою свічкою. Кажуть, з розтопленим воском на крашанки потрапляє і частинка їх віри та сподівань. Сьогодні вони планують створити з півсотні писанок із українським орнаментом. Поспішають, бо