Нині у Рівному справжній бум на відновлення старих та облаштування нових дитячих та спортивних майданчиків у місті.

Небайдужі рівненські активісти збираються через соцмережі, там же координують свою роботу та влаштовують "революційні" прибирання на місцевих дитмайданчиках.

Зокрема, у ВК з'явилася спільнота Яскраві Майданчики - проект з відновлення старих та облаштування нових дитячих та спортивних майданчиків у м. Рівному. Активісти цієї спільноти вже найближчої п'ятниці, 18 квітня, о 18:30 планують зібратися біля пам'ятника Шевченка у центрі, щоб "діагностувати рівненські дитячі та спортивні майданчики" і - відповідно - розробити план роботи по їх відновленню.

"Прибирання на вулиці Калнишевського та Дорошенка. У нас в дворі немає, де дітям гратись, але завдяки мамам та всім волонтерам ми розмалювали та прикрасили двір. Прибрали та хочемо зробити паркан, щоб там не заходили собаки і діти могли гратись. Залишилось попросити владу зробити майданчик для діток", - пише рівнянка у іншій спільноті ВК ТИПОВЕ РІВНЕ.

Ось так розмалювали свій двір прилеглих будинків:



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

Група по відновленню дитячих майданчиків у Рівному збирає активістів і у Facebook.

Там рівняни обговорюють можливі варіанти та проекти майданчиків у тому чи іншому місці, готують спільні звернення до міської влади та "звітують" про виконану роботу :)

"Ось фото докази, що справа зрушилась не тільки в сфері ІТ. Перший дитячий майданчик почали впорядковувати (прибрали все сміття, пляшки, бульбуляторів пару, бур’яни, ще багато всякого неприємного)" - пишуть користувачі.



pic

pic

pic

pic

Від автора. Не будьте байдужими і ви! Долучайтеся до відновлення та облаштування рідного міста.