Минулої ночі активіст 1 сотні самооборони майдану втратив свідомість і потрапив у один з лікувальних закладів міста. Звідти, зі слів Олега Мішина, його забрали "міліціонери в червоних беретах", а побачивши посвідчення самооборони майдану, з нього почали знущатись.

11 ранку. Приймальне відділення Рівне нської ЦМЛ. Боєць першої сотні самооборони майдану Олег Мішин просить про допомогу лікарів. З Києва їхав до родичів у Хуст і на кілька годин планував затриматись у Рівному. Та залишився на довше, каже - його побили рівненські міліціонери.

Олег розповідає, вночі з нього знущались екс-беркутівці.

Вже в присутності телекамер у Олега Мішина в міськвідділі заяву-таки приймають.

Ситуацію коментує заступник начальника міськвідділу міліції.

Міліціонери кажуть, з Олегом за минули вечір встигли познайомитися. Мовляв викликали на нього міліцію тричі. Працівники міліцейського спецпідрозділу факт знущань заперечують навідріз.

Вже нині матеріали за 5 повідомленнями, фігурантом яких був Олег Мішин, зареєстровані в міськвідділку міліції, а його звернення стосовно дій спецпідрозділу - у відділі внутрішньої безпеки облуправління міліції. Крапки над "і" в цій справі розставлятиме слідство і вже призначені службові перевірки.

Активіст Євромайдану на час підготовки сюжету до ефіру вже їхав додому, в столицю. До дядька на Закарпаття він так і не потрапив. А ввечері на вулиці обласного центру знову вийдуть хлопці в червоних беретах. Екс-беркутівці тепер охороняють спокій громадян, як безіменний спецпідрозділ міліції.