Про це пишуть рівняни в соцмережах.

"Цієї ночі рівняни теж були в Маріуполі. Хлопець (про якого я писав ще взимку), який служить строковиком у ВВ в Маріуполі і був на Грушевського в лютому, був серед тих, хто обороняв частину внутрішніх військ в Маріуполі. Зараз настрій нормальний, бойовий. Отаке.", - написав користувач Антон Шинкарук.



pic

Нагадаємо, вчора у Маріуполі штурмували військов частину.

Люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057 в Маріуполі і вимагали від військових "поділитися зброєю", почали закидати частину коктейлями Молотова.

Як повідомляли "Мариупольские новости", загорівся автозак. У відповідь лунають постріли. Кілька куль потрапили в житловий будинок за адресою пр. Нахімова, 174. Постраждали дві квартири. В одній куля пробила двері, в іншій - на 5 поверсі - вікно і, ймовірно, газову колонку. Мешканці будинку стали вибігати на вулицю, побоюючись витоку газу. Станом на 22:00 з військової частини почали стріляти на ураження, є постраждалі.

За даними видання, поранено 5 осіб. Двох людей з важкими пораненнями - один з них співробітник міліції - і трьох з легкими пораненнями, відвезли в міські лікарні.