У центрі Рівного учні прикрасили дерева мальованими писанками. Нагадуючи усім про прихід величного свята. До акції "Великоднє дерево" цьогоріч приєдналися випускники місцевих шкіл, вихованці художньої школи та підліткових клубів. У кожну роботу діти вкладали частинку своєї душі.

Зо два десятки писанок підготували випускники Престижу. Хлопці допомагають дівчатам розвісити роботи якомога вище, тому не шкодують власних сил. Учні кажуть, вже давно не малювали, тому під час виготовлення художніх робіт ніби поринули у дитинство.

Завжди активно до подібних акцій долучаються молодші школярі. Їх роботи виготовлені з фанери, та й фарби більш професійні. Усе задля того, щоб писанки не пошкодила негода. Сестри Софія та Анастасія цього разу теж виготовили власні писанки.

Педагоги також радіють подібним акціям, адже діти полюбляють і малювати, і прикрашати, і просто прогулятися містом разом з друзями.

Побачити усі витвори рівненських учнів можна буде упродовж усіх свят, гуляючи у центральній частині міста. Усього діти розвісили майже півтисячі писанок.