Гостем чергового випуску політичного ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде в ефір на телеканалі "Рівне 1" 24 квітня, стане народний депутат України, голова Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина" Микола Кучерук. Поставте політику свої запитання!

Коло тем, які порушать у розмові з Миколою Кучеруком ведучі ток-шоу "ТелеМайдан" Віталій Голубєв та Ольга Данилюк, буде широким - від нинішньої суспільно-політичної ситуації - до резонансних кадрових призначень. Ви також маєте можливість долучитись до розмови з відомим політиком, поставивши свої запитання до Миколи Кучерука в коментарях до цього матеріалу. Частина з них прозвучить у ефірі Першого місцевого!

Депутати Рівне ради Юрій Запорожець та Павло Шамшин - гості проекту "ТелеМайдан"

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівне нщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівне нська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

Телемайдан. Гості програми - лідер "Правого сектору" на Рівне нщині Роман Коваль та голова Рівне нської обласної ради Михайло Кириллов

Дивіться розмову з Миколою Кучеруком на "ТелеМайдані" у четвер, 24 квітня, о 21.15, в ефірі телеканалу "Рівне 1"!