Нетверезі чоловіки зупиняли автівки та погрожуючи фізичною розправою, хотіли забрати у людей кошти. Зокрема постраждали водій та пасажир автомобіля Марседес Спрінтер. Вони їхали по дорозі у Сарненському районі.

З БМВ вийшли троє молодиків, погрожуючи фізичною розправою, почали вимагати гроші у водія і пасажира Мерседеса. Завдяки небайдужим громадянам декількох автомобілів, які зупинились, побачивши дану ситуацію, сутички вдалося уникнути. Нападники втекли.

На ґрунтовій дорозі поблизу села Остки Рокитнівського району, БМВ було зупинене. У салоні знаходилось троє киян. Всі були нетверезі. На водія вдягнули кайданки бо він поводив себе агресивно.

Чоловіки не могли визначитись хто був за кермом. Кивали один на одного. Солідарні були лише у тому, що не вимагали гроші у водіїв, більше того кажуть, що це Мерседес їх підрізав.

Автомобіль та дані особи були затримані працівниками ДАІ та доставлені в Рокитнівський районний відділ міліції. Крім цього, вночі до правоохоронців надійшло декілька повідомлень щодо вимагання коштів у громадян трьома молодими чоловіками. Зокрема на автозаправній станції поблизу міста Сарни, шляхом залякування у громадянина було відібрано 400 гривень. Побачивши у райвідділі даних осіб – чоловік відразу впізнав своїх кривдників. Чи причетні вищезазначені особи до інших випадків – наразі з’ясовують правоохоронці.