У Рівному завершився обласний конкурс серед учнів професійно- технічних навчальних закладів «Міс Профтехосвітяночка».

Організатори свята краси та таланту - управління освіти та науки Рівне нської ОДА та навчально – методичний центр естетичного виховання учнів ПТНЗ. Він відбувся на Рівне нщині вже вп’яте. Цьогоріч за титул головної красуні змагались 18 учасниць. Кожна дівчина, за словами організаторів, зуміла проявити свою чарівність та винахідливість, артистичність та фантазію, адже до конкурсу усі старанно готувались не один тиждень та стали переможницями у попередніх відбіркових етапах у своїх навчальних закладах.

У фіналі красуні, в першу чергу, акцентували увагу журі та глядачів на своїй професії та талантах. Хтось розповідав чому захотів навчатись на кондитера, а хтось – чому подобається перукарське мистецтво та професія провідниці. За словами заступника начальника управління освіти та науки Рівне нської ОДА Петра Коржевського, цей конкурс і покликаний популяризувати робітничі професії та розкривати таланти.

На розсуд членів журі, якими стали заступники керівників з виховної роботи тих закладів, в яких навчаються дівчата, було представлено чотири творчі конкурси. Як і торік, учасниці проказали свою “Візитну картку”, відповіли на запитання "Інтерв’ю”, позмагались за найвищу кількість балів у конкурсі - “Мій талант” та “Дефіле у вечірній сукні”.

Без подарунків і титулів від журі та організаторів конкурсу не залишилася жодна учасниця.

У підсумку набраних упродовж конкурсу балів, звання 2-ї віце-міс здобула Ірина Нестерчук, яка навчається у вищому професійному училищі №22 м. Сарни. Звання 1-ї віце-міс конкурсу виборола Аліна Калінич- учениця ДНЗ „Рівне нське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі“ А головний титул конкурсу “Міс профтехосвітяночка-2014“ здобула Юлія Корольчук - учениця ДПТНЗ «Рівне нський центр професійно - технічної освіти сервісу та дизайну».

pic