Маленькі красуні повернулися до Рівного з новими перемогами. Дві п'ятикласниці стали переможницями Національного конкурсу краси і талантів "Принц і Принцеса країни 2014". Рівнянки вже втретє представляли наш край на цьому конкурсі у Полтаві. Чим дивували всю Україну і членів журі?

Поетична розповідь про Україну вустами десятирічної Вікторії Свистунової захоплює з першого погляду. Її дівчинка презентувала на конкурсі у Полтаві "Принц і Принцеса країни 2014". В результаті Вікторія отримала найвищу нагороду, та визнання журі. Вперше рівнянка на цьому конкурсі виборола титул "Принцеса країни".

Анна Остапчук на конкурс поїхала вперше. І одразу дві перемоги. Здобула номінацію "Віце-принцеса країни", та вперше в історії школи моделей виграла інтернет-голосування. Нині дівчинка планує участь у міському фестивалі "Перлинка Рівного". А поки ділиться враженнями.

Готуватися до конкурсу дівчаткам допомагали батьки, педагоги школи моделей та місцеві дизайнери. Любов Шипукова вкотре працювала над вбранням дівчаток.

Подібні конкурси допомагають діткам відкритися, стати сміливішими, та знайти власні таланти.

Нині переможниці мріють про мир та спокій. Адже дорогою до Полтави їх кілька разів спиняли на блок-постах, що додало хвилювань не тільки через конкурс.