Володимир Продивус заперечив свою причетність до Сарненської стрілянини 9 травня в коментарі для ІА "Укрінформ". Регіонал вважає, що бійню на Рівненщині влаштували спекулянти бурштином.

"Рівне нську область уже близько 20 років лихоманить протистояння жителів із представниками місцевих органів влади. Конфліктують із приводу видобутку і реалізації бурштину. Здавна рівненчани видобувають цей напівдорогоцінний камінь практично у своїх дворах. Для багатьох це стало єдиним заробітком - альтернативи немає. Років двадцять тому нечисті на руку місцеві царьки поклали око на цей суперприбутковий "бізнес" і відтоді безсовісно оббирають трударів. Терпець увірвався і рівненчани звернулися до мене з проханням захистити їх, допомогти законодавчо підтвердити їх право на працю і заробіток", - розповів Продивус.

"У зв'язку з цим, вважаю необхідним офіційно заявити: позиція народу зрозуміла, люди мають право розпоряджатися своєю власністю, люди мають право на чесний і гідний заробіток. Як народний депутат я сповнений рішучості зробити все, щоб Закон захищав трудову людину, а не спекулянтів", - заявив парламентар .

Нагадаю, на місці стрілянини, в одній з автівок була виявлена символіка федерації боксу, очолюваної Продивусом та велика кількість його візитних карток.

pic