Дитячий майданчик та гаражі - стали між мешканцями та забудовниками. Ще пять років тому інвестори отримали дозвіл на зведення будинку у центрі міста, однак мешканці сусідніх будинків виступили проти такого рішення. Кажуть будівництво зруйнує дитячий майданчик, а власники автівок лишаться без гаражів. Більше знає Дмитро Леонтіюк.

За земельну ділянку на вулиці Шопена в центрі Рівного сперечаються місцеві мешканці та забудовники. Землю під будівництво тут п’ятиповерхівки виділили ще п’ять років тому. Проте роботи й досі не починали. Місцеві мешканці - проти.

Каменем спотикання між забудовниками та рівнянами став дитячий майданчик та гаражі. На їх місці відповідно до генплану і мають звести п’ятиповерхівку.

Владнати конфлікт прийшов начальник міського управління капітального будівництва Сергій Полоцький. Чиновник переконує, майбутнє будівництво цілком законне. А фірма - забудовник має всі необхідні дозволи на зведення житла.

Запевнення чиновників, що будівництво законне в купі з обіцянкою облаштувати новий дитячий майданчик мешканців не переконали. Люди збираються шукати захисту в прокуратурі.