Пологи проходили просто неба без медичного втручання. Горе – мати самостійно перерізала пуповину ножем і віднесла свою донечку на сусідній город. Не померти від холоду та бродячих собак - дитині допоміг перехожий. Чоловік виявив немовля на вулиці Запорізькій і викликав правоохоронців. Дівчинка народилась недоношеною. Її вага 3100гр.

Дівчинку відразу госпіталізували у лікарню. Стан її важкий, кажуть медики, проте не критичний. Малеча має ураження центральної нервової системи. Але це своєрідно багатьом новонародженим, зізнаються лікарі. Поки інших відхилень не виявлено.

Вже відомо, що породіллі 25 років. Вона не має постійного місця проживання. Сама родом із Житомирської області. Вже деякий час проживає на Рівне нщині . Ніде не працює. Жінка перебуває на обліку у психіатричній лікарні. Пояснила, що дитина була для неї небажаною.

Якщо медична експертиза встановить, що породілля має психічні розлади – відповідальність за свій вчинок вона навряд чи понесе. Про батька малечі нічого не відомо. У горе – матері є ще двоє малолітніх дітей, які живуть з бабусею у іншій області.

Новонароджена дівчинка поки перебуватиме у лікарні. Подальшу її долю визначать органи опіки.