Всесвітній день боротьби з гепатитом.

День піонерії.

Іменини святкують: Денис

Символ — Орел. В цей день добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей день треба старатись зберігати спокій, щоб своїми емоціями не заважати процесам, які відбуваються.

Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікувати самому.

В цей день рекомендується участь у спільних заходах: чи то трапеза в колі друзів або за сімейним столом, чи колективні ігри, чи спільне читання молитов або мантр. В бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови, колективності праці і спільного вирішення задач. Стригтися в цей день небажано - може виникнути депресія.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Ґодзілла”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Чаклунка”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Блондинка в ефірі” „Інша жінка” Кіноцентр “Ера”

„Готель «Гранд Будапешт»”, „Ґодзілла”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Лісовий патруль”, „Кухня у Парижi”, „Інша жінка”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”.

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

ПОГОДА

ніч +12...+14, похмуро

ранок +13...+15, хмарно, дощ

день +16...+18, хмарно, дощ

вечір +13…+15, ясно

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня стережися незнайомих людей, які розпитують професійні секрети. Тобі потрібно звернути увагу на отриману інформацію і особливо телефонні дзвінки. У другій половині дня ти зустрінешся з особою, яка підтримає твої ідеї і нові починання. Увечері уникай протягів і переохолодження, існує ризик застуди.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - у першій половині дня на тебе чекають складнощі у спілкуванні з керівництвом. Намагайся не сперечатися. У другій половині дня твої недоброзичливці об'єднаються і перешкоджатимуть реалізації задуманих планів. Звернися за підтримкою до свого наставника, щоб уникнути втрат.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день варто присвятити навчанню і систематизації знань. Твоя методика роботи застаріла, потрібно шукати нові шляхи розвитку. У другій половині дня будь уважніше при підписанні важливих документів. Не варто ризикувати і вступати в авантюрні союзи з новими партнерами. Вечір найкраще присвятити спілкуванню з родичами.

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні потрібно обережно ставитися до будь нестандартних пропозицій від нових партнерів. Не варто йти на поступки, ти можеш втратити гроші. Постався відповідально і дисципліновано до виконання поставленого завдання. Увечері зустріч зі старим другом допоможе позбутися негативу і принесе багато хороших вражень.

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день варто присвятити плануванню і об'єднати навколо себе однодумців. Тобі доведеться проявити жорсткість і наполегливість у діалозі, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про додаткове фінансування. Вечір краще присвятити вирішенню сімейних питань.

Д і в а (24.08 - 23.09) - цей день ефективний для отримання інформації та планування. Обговори свої ідеї з керівником, щоб заручитися підтримкою. Однодумці допоможуть вирішити складне фінансове питання. У другій половині дня конкуренти запропонують співпрацю і додатковий дохід. Не варто випускати вдалу можливість збагачення.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - сьогодні тобі доведеться боротися за місце під сонцем і відстоювати свої позиції. Публічні виступи будуть вдалими і зміцнять твій авторитет у колективі. У другій половині дня можуть виникнути складнощі зі старими партнерами. Вечір присвяти спілкуванню з однодумцями у невимушеній творчій атмосфері.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Використовуй свої аналітичні здібності, щоб зробити правильний вибір. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від посередницької діяльності. Варто вкласти кошти у свій саморозвиток, щоб збільшити прибуток.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня на тебе чекають перешкоди в роботі з бюрократичними інстанціями. Використовуй старі ділові контакти, щоб вирішити виниклу проблему. У другій половині дня можуть виникнути непорозуміння в діалозі з керівництвом. Увечері родичі можуть завдати клопоту і втомити своїми проблемами.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – день ефективний для вирішення юридичних питань та роботи з різними інстанціями. Відкриття підприємства буде вдалим і принесе стабільний прибуток. У другій половині дня нові партнери запропонують об'єднатися для боротьби з конкурентами. Тобі потрібно порадитися з досвідченим професіоналом, щоб прийняти вірне рішення.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня фінансові труднощі можуть серйозною завадити виконанню наміченого плану. Не варто позичати гроші, використовуй власні ресурси. У другій половині дня складнощі в роботі техніки можуть створити серйозні перешкоди. Плани на вечір доведеться скасувати через важливу ділову зустріч.

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі доведеться зайнятися рутинною роботою, яка тебе стомлює. Керівник може провести позапланову перевірку, тому будь на чеку. У другій половині дня варто обговорити свої наміри з колегами, яким ти довіряєш. Колективна робота допоможе поліпшити твої фінансові результати.