День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій.

День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу.

День боротьби за права кримськотатарського народу.

Всеукраїнський день робітників культури і майстрів народного мистецтва.

День молодіжних і дитячих громадських організацій України.

Міжнародний день музеїв.

День пам’яті померлих від СНІДу.

Іменини святкують: Адріан, Іван, Ірина.

Символ - Павук, Павутина. Один із сатанинських днів. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині...

Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми. Цей день краще провести на самоті або хоча б обмежити себе у контактах.

Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах. Сприятливо очищати будинок вогнем, якщо місяць не у вогняних знаках.

Cтрижка в цей місячний день продовжує життя.

екс у цей місячний день ліпше відкласти до кращих часів.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Ґодзілла”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Чаклунка”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Блондинка в ефірі” „Інша жінка” Кіноцентр “Ера” „Готель «Гранд Будапешт»”, „Ґодзілла”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Лісовий патруль”, „Кухня у Парижi”, „Інша жінка”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Gonzo – „Як приручити дракона”, „Крізь сніг”, „Китайська головоломка” Automovie – „47 ронінів”, „Гравітація”

Лагуна, нічний клуб – „Cinderella party”

Євро-Арт – „Ковток Мексики”

Рівне нська обласна філармонія – „Музика в Дубенському замку”

Джемм, кафе-бар-клуб – презентація альбому „Ворст”

Текстильник, МПК - КВН

Театр ляльок – „Стережися Лева”, „Бука”

ГУРТОЖИТОК НВП УТОГ - Ігри патріотів Утог-2014

Драмтеатр – концерт „Моя дружина..., або Як повернути чоловіка”

ПОГОДА

ніч +9...+11, ясно

ранок +14...+16, ясно

день +20...+22, ясно

вечір +15…+17, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) - у першій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між родичами старшого покоління. Краще зайняти позицію спостерігача і виступити миротворцем, щоб зберегти спокій. У другій половині дня тобі варто відмовитися від фізичної праці і навантажень. Увечері спробуй прогулятися, щоб добре заснути.

Т і л е ц ь (21.04 - 21.05) - узаймися господарськими справами і покупками для дому. У другій половині дня тобі потрібно приділити увагу родичам літнього віку. Зловживати жирною і смаженої їжею не варто, це може призвести до проблем із печінкою. Увечері зустріч із подругою принесе багато приємних емоцій. Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі доведеться надати допомогу старому другу, що може порушити намічені плани. Не варто давати пораду, ґрунтуючись на особистому негативному досвіді. У другій половині дня покупки побутової техніки принесуть вигоду. Увечері постарайся не перевтомлюватися і раніше лягти спати.

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці твої сусіди можуть завдати клопотів і зіпсувати настрій. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із людиною з минулого. Сміливо обговорюй свої ідеї, діловий союз принесе вигоду. Увечері не варто провокувати ревні почуття свого партнера, це призведе до сварки.

Л е в (23.07 - 23.08) - вранці можуть виникнути проблеми в роботі сантехніки. У другій половині дня потрібно утриматися від походу по магазинах. Ти можеш не встояти перед дорогою покупкою, що призведе до фінансових складнощів. Увечері варто влаштувати романтичну прогулянку в приємній усамітненій атмосфері.

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі слід ґрунтовно зайнятися благоустроєм сімейного вогнища. Намагайся позбутися старих речей, щоб звільнити більше місця. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із незвичайною і талановитою особою. Увечері ти отримаєш важливу звістку від свого друга дитинства.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - вранці не варто нічого планувати, краще добре виспатися. Твій партнер може висловити критику і своє невдоволення побутом. Тобі варто відмовитися від походу в галасливі місця і великі торгові центри. Увечері спробуй знайти заняття, яке заспокоює нервову систему.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день варто присвятити спілкуванню з друзями і розвагам. Піші пргулянкина свіжому повітрі допоможуть відновити енергетичний потенціал. На тебе чекає випадкова зустріч з особою, яка реалізує твої ідеї. Увечері самоосвіта принесе гарні плоди та фінансові результати.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) - цей день варто присвятити роботі над своїми негативними рисами. Сміливо можеш кинути шкідливі звички або розпочати дієту. У другій половині дня твоя марнотратність може викликати несхвалення з боку партнера. Увечері друзі можуть витягти тебе прямо з ліжка, щоб цікаво провести час.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) - сьогодні не варто займатися прибиранням або ремонтними роботами. Присвяти цей день улюбленому заняттю і творчості. У другій половині дня на тебе чекає несподіваний фінансовий прибуток. Запроси друзів на пікнік і влаштуйте веселий відпочинок. Увечері твої старі ділові партнери запропонують цікаву угоду.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня спілкування з родичами може тебе втомити і морально спустошити. Варто переглянути своє ставлення до людей, які використовують твою прихильність. У другій половині дня стеж за цінними речами і гаманцем у громадських місцях. Твоя неуважність може дорого тобі коштувати.

Р и б и (19.02 - 20.03) – можливі складнощі у спілкуванні з коханою людиною. Твої слова можуть викликати образу і привести до розриву стосунків. Прояви гнучкість та поступливість, щоб врегулювати ситуацію. У другій половині дня не перевантажуй хребет і не піднімай важкого. Увечері приготуй партнеру приємний романтичний сюрприз.