Неподалік Рівного кілька молодиків побили чоловіка, а його авто розтрощили. Потерпілий розповів, що став жертвою невідомих нападників через конфлікт із агрономом. Правоохоронці підозрюють у злочині активістів рівненського євромайдану.

Подія розвивалась біля села Велика Омеляна, Рівне нського району. Двоє чоловіків їхали автомобілем. Побачили, що біля даного населеного пункту землеупорядник нібито переорав дорогу аби там не їздили автомобілі.

Потерпілий розповів, що нападників не запам’ятав. Бо все сталося дуже швидко. Через кілька днів правоохоронці встановили кілька осіб, які можуть бути причетні до даного злочину. Це молоді хлопці. Мешканці різних районів області. Вони є активістами рівненського євромайдану.

Більше того, затримані активісти стверджують, що до злочину не причетні. Їх змусили зізнатися у злочині.

Пізніше всі підозрювані у злочині були доставлені у рівненський РВ міліції для спілкування із слідчими. Після дачі показів, всіх відпустили. Попередньо за фактом грабежу відкрите кримінальне провадження. Винуватцям може загрожувати до шести років не бачити волі.

Правоохоронці ще встановлюють всіх винуватців у побитті та грабежі рівнянина. Також обіцяють, що розберуться щодо правомірних дій своїх колег. І додають, всі винні будуть покарані.