Трьох жителів Рівненщини, які загинули у бою під Волновахою в ніч на 22 травня сьогодні проводжали в останню путь. Нагадаємо, тому бою на Донеччині полягло 17 військовослужбовців 51 окремої механізованої бригади. Серед них і троє жителів нашої області - Віталій Маринич та Леонід Озеранчук з Рокитнівщини та Андрій Нечипорук з Рівненського району, якого сьогодні ховали на Радивилівщині.

Попрощатися з Андрієм Нечипоруком прийшло півсела Рідків Радивилівського району. Куля потрапила прямісінько в серце 34 мобілізованого. Рідні та близькі запам’ятають його ввічливим і привітним, який будь-кому підставить плече. Після себе залишив сиротами четверо діток. У селі Бронники, де жив, недобудований будинок. Навіть такі обставини не зупинили Андрія, який записався добровольцем.

Він сам прийшов у військовий комісаріат, про це мені розповіла родина. Двічі ми його не брали, бо мав 4 дітей, а серйозна причина. На третій раз він вмовив, бо не відчував себе інакше, як захисник вітчизни. Ще двох загиблих у Донецькій області солдат Віталія Маринича та Леоніда Озеранчука похоровали на Рокитнівщині. Кожній їхній родині Міноборони обіцяє виплатити по 609 тисяч гривень. Ще 100 тисяч мають виділили депутати облради.