Прощаючись зі статусом неодружених, наречені прагнуть якнайкраще повеселитися серед друзів. Вдала холостяцька вечірка — не менш важливий захід, ніж оригінально сплановане весілля. Подбати про цей бік медалі для молодят допоможуть у креативній студії “Арлекіно”.

— Дівчата на дівич-вечір замовляють “гламурне оточення”. Такі вечорниці часто влаштовують у закладах типу нічного клубу, — ділиться директор креативної студії Тетяна ПАРТИЦЬКА. — На столах у прозорих вазах плавають запалені свічки, а данс-пол оснащений міні-феєрверками. Парубоцька частина із “холостяцтвом” нареченого прощається в іншому закладі, куди часто замовляють стриптиз або ж одяг для костюмованого шоу. Частенько наречені роблять одне одному подібні сюрпризи у такий вечір, — додала директор. Можна веселитись від душі, адже найважливіше свято наречених вже продумане студією до дрібниць.

— Родзинкою сучасного весілля став його європейський варіант поза стінами РАЦСу, — зауважує Тетяна Партицька. — Для реєстрації та вінчання обирають прикрашену весільною атрибутикою територію вишуканого ресторанно-готельного комплексу, органного залу чи навіть старих фортець. А пригощати гостей стало тепер модно за правилами фуршету, “шведського” столу, — додає організатор. Після ознайомлення із пропозиціями весільної агенції “Прем’єра”, що на вулиці Міцкевича, 7, мимоволі виникають асоціації з популярною передачею “Все для тебе”. Адже агенція займається організацією романтичних вечорів та оригінальних весіль.

— Наша агенція охоплює всю область та втілює у життя найсміливіші задуми клієнта. Так, приміром, запрошуємо на весілля зірок української естради, або ж доставляємо з інших міст ексклюзивні моделі лімузинів тощо. Загалом, крім ретельної підготовки весілля та індивідуального сценарію свята, дбаємо про цікаву відео- та фотозйомку, адже кожне весілля — неповторне й особливе, і ми прагнемо, щоб саме таким воно залишилось у пам’яті закоханих, — розповів менеджер весільної агенції “Прем’єра” Іван ГЛІНКІН. — Для багатьох клієнтів пропонуємо масу бонусів та послуг у подарунок, які залежать від обсягів замовлення, — додав менеджер. остров гран канария

Досвід проведення весілля з різними “витребеньками” вразить кожного, хто звернеться до агенції свята “Фігаро”. Оригінальні сценарії для кожного з клієнтів передбачають все від першого кроку наречених, які прокидаються у день весілля. Спеціалісти з організації свята продумують все до найменших дрібниць, враховуючи всі моменти святкового столу, шоу-програми та технічних особливостей залу.

— Сьогодні до святкування весілля підходять креативно, — розповідає арт-директор агенції свята “Фігаро” Тетяна КАЛЮЖНА. — Обираючи тамаду для гостей, дізнаємося про їх вподобання та вікову категорію, а тоді складаємо під них сценарій свята. Бажання наречених вирізнятись спонукає нас мислити винахідливо й пропонувати нові весільні цікавинки. Традиційним став супровід наречених дівчатками у костюмах янголят, прикрашання весільного кортежу тканинами із квітковими композиціями. Молодята обирають все, що дає кращий ефект та дозволяє не витрачати зайвих грошей.

— Часто молодята просять організувати весілля за давніми українськими традиціями, починаючи з обряду “Замішування короваю” та закінчуючи “Вельоном”, що залишає неабиякі враження від дійства, — розповідає креативний директор агенції Павло ДМИТРИШИН. — Крім того, закохані можуть запросити професійних ді-джеїв та PJ-танцюристок, щоб перетворити весілля на молодіжну вечірку, яка затягнеться на весь медовий місяць!