Потрапити на спортивний олімп багато охочих. Але місце там є лише для однієї команди. Піднімуться туди не просто талановиті, а наполегливі й працьовиті. Саме такими напутніми словами звернувся до юних рівненських футболістів зірка українського футболу, колишній гравець ФК «Динамо» (Київ), тренер цього ж клубу та колишній тренер молодіжної збірної України з футболу Володимир Онищенко.

Володимир Онищенко приїхав у Рівне не вперше. Бував тут і як гравець, і як тренер. Пам'ятає славні часи рівненського "Вереса". Нині ж з надією дивиться на дітлахів, які змагаються за головний трофей "Кубку майбутніх чемпіонів". Каже: Україна вже скучила за новими іменами у футболі, а тому вся футбольна спільнота сподівається, саме в Рівному виховують гравців, які захищатимуть кольори національної збірної.

Школярі не втратили нагоди розпитати зірку. Тож Володимиру Онищенку довелося говорити відверто і про те, як його не хотіли брати у футбольну секцію, і про розбиті вікна, і про хитрощі на які доводилось іти, аби в перерві між матчами побачити рідних, і про забобони, і навіть про травми.

Після відвертого спілкування, напутніх слів та щирих побажань не відступати від своє мети, школярі не упустили нагоди отримати автограф футбольної зірки.

Вже сьогодні ввечері школярі 25, 26, 12 та 2 школи розіграють поміж собою "Кубок майбутніх чемпіонів 2014". Розпочнеться фінальний матч о 18 годині. Після цього хлопчаки отримають кубок з рук Володимира Онищенка й можливо іще раз переконаються, що таки футбол - їх життя.