29 червня в Дубні з нагоди відзначення Дня молоді Дубенська молодіжна громадська організація «Національний Альянс» організувала фотовиставку «Молодь, яка нас змінила», патріотичний боді-арт, також альянсівці подарували дітям сині та жовті кульки. Заходи відбулись на Майдані Незалежності Дубна та поблизу в парку.

Художники безкоштовно розмальовували руки, плечі та щоки всіх охочих патріотичними малюнкам з 14:00 до 17:00. Найпопулярнішими зображеннями стали: український стяг, герб та народні рослини-символи. Величезна кількість дубенчан, серед яких особливо багато дітей, піддались пензлю художників: Мирослави Артемовської, Руслани Зубчихи, Анни Петровської та Анастасії Тур, яким організатори виносять подяку за допомогу.



pic

Сотня випадкових дітлахів, які гуляли з батьками на Майдані Незалежності о 14:00 отримала по синій і жовтій кульці, а їхні посмішки стали натхненням для організації нових заходів. Виховувати у дітей любов та повагу до національної символіки та нагадувати дорослим, що саме наймолодша частина населення – наше майбутнє та надія – мета цієї акції, яка вже стала традиційною.



pic

Фотовиставка «Молодь, яка нас змінила» присвячена Героям Євромайдану та українським солдатам, адже ми не маємо ніякого права забувати їх подвиг і святкувати, забуваючи, що ситуація в країні досі дуже напружена і та сама молодь, котра 29 червня мала б святкувати свій день, захищає кордони своєї держави, боронить її безпеку і точно не думає про свято. На фото були зображені найяскравіші та найтрагічніші моменти Євромайдану, а також зображення українських солдатів в зоні АТО. Організатори висловлюють подяку магазину «Фотоцентр» за спонсорську допомогу у створенні фотовиставки.



pic

В День молоді цього року людей у вишиванках та національному вбранні значно побільшало, це говорить про позитивні зміни у національній свідомості дубенчан, їх бажанні та потребі підкреслювати те, що вони українці – особлива та сильна нація, дружній та єдиний народ.

pic

pic

pic