Учора, 9 липня, о 23-45 у Рівному на вулиці Кіквідзе, 66, на будівельному майданчику загорівся кран. Вогнем знищено кабіну, обшивку, панель приладів будівельного крану (висота 50м).

Про це повідомили ГУ ДСНС України в Рівне нській області.

Тим часом про цю подію іще вночі повідомили у соцмережах. Зокрема, користувачі пишуть, що пожежники довго не могли нічого зробити, адже загорання було дуже високо. Тим часом іскри від полум'я летіли на житловий будинок, що поруч на вулиці Кіквідзе.



pic

pic

Також повідомляють, що лише вчора вперше на цьому крані запрацювало освітлення, тож цілком ймовірно, що сталося коротке замикання.

До редакції Першого місцевого звернулася мешканка одного з будинків на вулиці Кіквідзе, Катерина:

- Наші вікна виходять як раз на будівництво. Перед цим стріла крану була направлена саме на наш будинок. Напередодні її трохи відвернули до річки. Посеред ночі прокинулися від крику та яскравого світла. Спершу не звернули уваги. Потім вирішила закрити кватирку і побачила, що горить кабіна на крані. Ми не знали, що робити, дуже перелякалися. Бо ж кран міг впасти просто на наш будинок, як це було нещодавно на Північному. Вибігли на вулицю. Там вже були сусіди з 5 поверху, ми живемо на четвертому. Люди всі були налякані. Приїхало кілька машин пожежників, але іхто не міг нічого зробити, бо це дуже високо. Потім швидка приїхала. Бачила, як хтось ліз на гору на кран, щоб його загасити. Все заспокоїлося десь за півгодини.

Нагадаємо, що саме будують на вулиці Кіквідзе, 66 досі офіційної інформації немає, адже паспорт будівництва - відсутній.