З 11 по 13 липня відбувався тренувальний табір Рівненської обласної громадської організації «Бойовий Молот». Молодь вчилась основам самозахисту та виживання в екстремальний умовах.

Життя в таборі розпочинається з ранкової руханки та пробіжки. Тим часом чергові по кухні готують сніданок. Військова дисципліна обов'язкова для табору, тому керівника табору Івана Гетьмана слухаються, чітко виконують накази. Якщо в чоті провинився один - карають всіх.

Тренери розповіли хлопцям і дівчатам про речі першої необхідності, які завжди мають бути в бійця в разі бойових дій чи небезпеки. Молодь ознайомилась з орієнтуванням на місцевості. Вивчили як рухатись по азимуту та дізнались що робити, якщо немає ніяких засобів звязку. Тим часом чергові готують обід, а викладачі діляться з молодими колегами своїм досвідом.

Подібні навчання проводитимуть системно. Нестабільна ситуація в країні потребує від кожного громадянина максимальної концентрації та розуміння. Підготувати себе та своїх рідних до екстремальних подій- ціль проведення подібний таборів. «Час минув насичено, з користю для активістів "Бойового Молоту" та їх наставників, - зазначив голова Рівне нської обласної громадської організації УНСО Ярослав Гранітний.

Громадська організація зібрала молодих людей, зацікавлених в оволодінні мистецтва самозахисту та виживання.

«Табір який ми організували - не просто приємне проведення часу з друзями та побратимами, а також і підготовка, як духовна так і моральна, нових, сильних духом та тілом молодих бійців. Ми всі прекрасно бачимо яка непроста ситуація в країні, і чудово розуміємо наше основне завдання - підготуватись до війни, - сказав організатор табору Іван Гетьман.