Рівнянин Андрій Супрунюк днями разом з групою активістів доставляв та роздавав гуманітарну допомогу у ближніх до Слов'янська населених пунктах. Як зустрічали рівненських благодійників на Сході - Андрій розповів сайту ((http://rivne1.tv)(Rivne1.tv)).

"Ця поїздка змінила мене, змінила мій світогляд. Чесно скажу: ніколи не думав, що доведеться побувати у зоні, де щойно пройшла війна і, в принципі, триває... Дуже шкода людей, особливо жінок, дітей та літніх людей, у яких сльози на очах стоять при зустрічі з людьми, які безкорисливо допомагають... Слов'янськ та околиці, особливо найближчі села, зруйновані, але люди втікати не хочуть, стараються своїми силами відновити, відбудувати і будувати разом з нами вільну, незалежну європейську Україну". - поділився враженнями Андрій Супрунюк.



pic

pic

І трішки з сумом додав: "Хоча є і негативні випадки. Радує те, що вони поодинокі: доки ми розвантажували фуру з гуманітарною допомогою, 99% мешканців нам допомагали. І чоловіки (їх, до речі, чомусь дуже мало. Не знаю чим саме це зумовлено), і жінки, і навіть діти. Трішки осторонь стояли три "мужики", місцевих мешканця" і від них була підслухана наступна репліка - "Вот бандеровцы сволочи, вчера фосфорными бомбами нас травили, а сегодня гуманитарку привезли. Задабривают нас наверное".



pic

pic

Андрій також висловив подяку нашим військовим та рівненському беркуту, яких активісти зустріли на одному з блокпостів:

"В цьому підрозділі служить мій друг Олександр Т. Я був дуже радий провести день з ним (він супроводжував нас по маршруту і для забезпечення нашої безпеки).



pic

pic

pic

І одразу ж звернувся до наших хлопців-захисників:

"Друзі, ми чекаємо вас якнайшвидше вдома. Живими, неушкодженими і з перемогою. Окрема подяка Олександру Матвійчуку, Юрію Білічуку та Дмитру Леонтіюку за поїздку та посильну допомогу. Я впевнений, що ми скоро повернемось туди... Ще не одну фуру допомоги завеземо. До речі, зараз є велика потреба в будівельних матеріалах, тому якщо є бажаючі долучитися - прошу зв'язуватись безпосередньо зі мною. Будемо відбудовувати нашу країну, адже разом ми - сила. Слава Україні!"

P.S. Сторінка Андрія у ВК - http://vk.com/id3904429