Літо набирає обертів і на вулицях рідного міста все частіше можна побачити багато закоханих пар. Нічого дивного, адже, як казала Фаїна Раневська, свою «половинку» мають мозок, таблетки та навіть «п’ята точка». Щоправда, деякі особи про пошук обранця чи обраниці навіть чути не хочуть, але, на щастя, більшість не позбавляє себе такої можливості. Ми поцікавилися в рівнян, які місця вони вважають вдалими для знайомства, та обрали 5 найпопулярніших.

Тому, якщо Вам не бракує впевненості у собі та харизми, можете впевнено крокувати до «Лебединого озера», більш відомого як «Лебединка». Воно займає п’яте місце рейтингу. Без сумніву, це улюблене місце відпочинку рівнян.

Владислав, 19 років: «Це чудове місце, тут часто гуляють привітні дівчата з якими можна легко познайомитися». Щебетання пташок, свіже повітря, рухи лебедів на воді – суцільна романтика. Тут здається, що у кроні дерев справді ховається Амур і готує свої стріли для влучного пострілу.

Четверту сходинку посіли міські кафе та ресторани. Це найкращий варіант, якщо ви прихильник класичного рандеву з кавою, свічками і хорошою музикою. Кожна дівчина буде приємно вражена, якщо їй подадуть каву чи коктейль від незнайомця за сусіднім столиком.

Наталя, 20 років: «Ми з подругами часто ходимо знайомитися в кафе, тому що вважаємо, що за столиком легше розпочати розмову». Психологи зазначають, що людина краще іде на контакт в спокійній, затишній обстановці, хоча цю теорію рівняни майже повністю спростовують.

Майданчикові біля торговельного центру «Злата Плаза» молодь Рівного віддала «бронзу».

Андрій, 18 років: «Так склалося, що тут кожного вечора збираються люди, вони приходять зі своїми компаніями. Часто трапляється, що ти зустрічаєш знайомих, яких зовсім не очікував побачити. Ми проводимо час разом і, звичайно, знайомимося між собою».

Тут, у центрі міста часто грають вуличні музиканти, відбуваються різні флешмоби і концерти. Хтозна, може, саме тут ви зустрінете свою «половинку»?

Друге місце рейтингу зайняв парк ім. Тараса Шевченка, який багато років поспіль приваблює рівнян та гостей міста.

Олександр, 21 рік: «Я люблю прогулюватися рівненським парком, бо там ми часто зустрічаємося з друзями і там я познайомився зі своєю дівчиною».

Чи то фонтани налаштовують відвідувачів на хвилю кохання, чи однойменний міст, а, може, місця для весільних фотосесій – ніхто не знає, але люди тут знаходять нові знайомства.

А найкращим місцем для пошуків кохання, за результатами опитування, стала та дискотека. Саме сюди рівняни найчастіше вирушають у пошуках нових знайомств. Це зрозуміло, бо на дискотеці можна легко запросити на танець незнайомку чи незнайомця, пригостити коктейлем чи підсісти за стіл. Головне, щоб це не створювало дискомфорту ні одним, ні другим.

Віталій, 23 роки: «Я знайомлюсь лише в клубах, тому що там багато гарних дівчат і ця атмосфера надає мені впевненості у собі».

Окрім цього, останніми роками великої популярності набули знайомства в Інтернеті. Вони нібито так простіші, але варто пам’ятати, вирушаючи на реальне побачення із онлайн співрозмовником, треба бути готовим до того. що за милою аватаркою може ховатися не та людина, яку ви очікували побачити.

Отож, якщо всі Ваші друзі гуляють парами, особливо в літню пору року, то не гайте часу і вирушайте до вищезгаданих місць. Рівне – чарівне місто і можливо, Вам просто потрібно вийти з дому. Адже, ніхто не знає де саме Амур поцілить у Ваше серце.