Єдиний координаційний центр для допомоги військовим від сьогодні запрацював на Рівненщині. Він об'єднав волонтерів та представників влади. Ідея об'єднання виникла не на рівному місці. Кажуть, таким чином зможуть ефективніше допомагати військовим з Рівненщини, які нині воюють у зоні антитерористичної операції.

Від 29 липня у Рівному діє координаційний центр допомоги військовим. Він об'єднав представників влади та волонтерів, які вже займалися збором необхідних речей військовослужбовцям з нашої області. Єдиний центр допоможе координувати діяльність усіх тих, хто готовий допомагати забезпечувати військових.

Про необхідність існування єдиного центру, а також єдиної символіки для збору допомоги говорять і волонтери. Перші білборди та сітілайти з цієї серії вже розміщені у Рівному. Крім того волонтери "Допомога армії Рівне " отримають бейджики встановленого зразка завірені печатками органів влади. Кажуть, у першу чергу, це допоможе уникнути спекуляцій на темі збору грошей для військових. До того ж - не дасть працювати шахраям.

Продовжать розміщати продуктові кошики для збору допомоги і біля рівненських супермаркетів. Допомогу відправлятимуть адресно: батальйону чи роті. Від них і прийматимуть централізовано списки потреб.

Саме сюди рівняни зможуть приносити продукцію для військових. Окрім того, можна буде чітко вказати, якому саме підрозділу чи конкретному бійцю адресована передача. Відправляти їх у зону АТО будуть щотижня.